Bel me terug

Bel me terug

Laat je naam en telefoonnummer achter en wij bellen je terug.

Zakelijke verhuizing

IBS Europe zorgt ervoor dat uw bedrijfsverhuizing vlekkeloos verloopt. Kiest u ervoor om uw zakelijke verhuizing uit te besteden aan IBS Europe? Dan kunt u er zeker van zijn dat dit op een professionele wijze verloopt. Onze betrouwbare verhuizers zijn zeer gespecialiseerd in grote-, kleine-, nationale- en internationale verhuizingen en doen er alles aan om aan al uw wensen te voldoen. Met onze moderne en diverse soorten verhuismaterialen wordt uw bedrijfsverhuizing een succes!

Offerte

Zorgeloos uw bedrijf verhuizen met IBS Europe

Bij een verhuizing komt altijd meer kijken dan u van tevoren had voorzien. IBS Europe speelt hier op een goede wijze op in en zorgt ervoor dat u met uw bedrijf comfortabel en ontspannen kunt verhuizen. Samen met u stellen we een verhuisplan op dat aansluit op uw wensen. We begrijpen dat u het bedrijf zo snel mogelijk wilt verhuizen, zodat processen zo veel mogelijk door kunnen lopen. Uiteraard houden wij daar rekening mee. Wij nemen uw bedrijfsverhuizing volledig uit handen en gaan zorgvuldig met de spullen om. Laat uw verhuizing verzorgen door de vakkundige verhuizers van IBS Europe en uw verhuizing wordt gegarandeerd een succes!

IBS Europe is uw verhuisspecialist

Met de beste en meest moderne materialen zorgt IBS Europe samen met haar deskundige en betrouwbare verhuizers ervoor dat uw bedrijfsverhuizing soepel verloopt. Wij kunnen u op verschillende vlakken ondersteunen. Denk hierbij aan:

  • Een kantoor- of schoolverhuizing
  • Magazijn- of archiefverhuizing
  • Opslag van inventaris
  • ICT bij uw bedrijfsverhuizing
  • Onze handige handyman-service: waarbij we bijvoorbeeld de bureaus voor u in elkaar zetten

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden van zakelijke verhuizingen? Wij helpen u graag verder! Bel naar 0226 – 35 73 90 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Benieuwd naar de kosten van uw bedrijfsverhuizing? Vraag via de website een offerte aan en ontvang een inschatting van de verhuiskosten.