Bel me terug

Bel me terug

Laat je naam en telefoonnummer achter en wij bellen je terug.

Bedrijfs-/kantoorverhuizing

Bent u op zoek naar een professioneel verhuisbedrijf waarbij de verhuizing van uw bedrijf zonder zorgen verloopt? Dan bent u bij IBS Europe aan het juiste adres. Onze betrouwbare en professionele verhuizers weten hoe complex een bedrijfsverhuizing kan zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring zorgen wij voor een vlekkeloze verhuizing die soepel verloopt.

Offerte

Goede voorbereiding en planning van uw bedrijfsverhuizing

Een bedrijfsverhuizing brengt vaak een grote kostenpost met zich mee. Zoals een tijdelijke onderbreking van de dagelijkse werkzaamheden. Met de kennis en kunde die verhuisspecialist IBS Europe in huis heeft, zorgen we ervoor dat deze onderbreking tot een minimum wordt beperkt. Onze verhuizers zijn goed op elkaar ingespeeld en kunnen daardoor een snelle en goede bedrijfsverhuizing verzorgen. Daarnaast is een goede voorbereiding en planning van groot belang. Samen met u leggen we een draaiboek voor de verhuizing vast, waarin alle stadia worden vastgelegd. Zo voorkomen we onaangename verrassingen en zal de bedrijfsverhuizing spoedig verlopen.

De juiste materialen voor uw bedrijfsverhuizing

Wij verzorgen een perfect georganiseerde verhuizing en gebruiken daarbij de modernste verhuismiddelen en materialen. Denk hierbij aan rolcontainers, verhuisliften, speciale computerboxen voor computertransport, diepladers voor kasten en diverse verhuisdozen in verschillende kleuren coderingsetiketten. Voor iedere bedrijfsverhuizing beschikt IBS Europe over het juiste materiaal en mogelijkheden. Zo maken we van de verhuizing van uw bedrijf een succes!

Een succesvolle bedrijfsverhuizing met IBS Europe

IBS Europe biedt voor iedere bedrijfsverhuizing een passende oplossing. Uw wensen en behoeften worden zorgvuldig op elkaar afgestemd en de verhuizing wordt met aandacht en zorg uitgevoerd. Of het nu gaat om een kantoorverhuizing, een verhuizing van een school of rijksoverheidsinstellingen: wij zorgen voor een succesvolle bedrijfsverhuizing. Verhuizen vraagt om vakkennis en een goede organisatie. IBS Europe heeft dit in huis en neemt de organisatie voor een groot deel op zich. We zorgen ervoor dat er zo min mogelijk verlies van productiviteit is en dankzij geplande schema’s en budgetten weet u precies waar u aan toe bent.

Gaat u binnenkort verhuizen en ruilt u uw huidige bedrijfspand in voor een nieuwe plek? Laat de verhuizing dan over aan de verhuisspecialisten van IBS Europe. Dankzij ons loopt de verhuizing op rolletjes. Ook voor interne verhuizingen kunt u bij ons terecht. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via 0226 – 35 73 90 of vraag direct een offerte op.