Bel me terug

Bel me terug

Laat je naam en telefoonnummer achter en wij bellen je terug.

Transport van piano’s en vleugels

Specialistenwerk is het eerste woord dat naar voren komt als het gaat om het transport van piano’s en vleugels. Piano’s zijn gevoelige muziekinstrumenten en zijn zorgvuldig ontworpen. Het toonvormende gedeelte, zoals de stemkam, de pennen, snaren en de zangbodem, zijn zeer gevoelig voor schokken. Daarom is het van belangrijk dat een piano of vleugel uiterst zorgvuldig en voorzichtig wordt vervoerd. Daarnaast zijn piano’s en vleugels erg zwaar en kunnen deze niet zomaar getransporteerd worden. IBS Europe heeft ruime ervaring met het vervoeren van muziekinstrumenten als piano’s en vleugels.

Offerte

Zorgvuldig vervoer van uw piano of vleugel

IBS Europe is dé verhuisspecialist en gaat zorgvuldig te werk. Zeker als het gaat om het vervoeren van muziekinstrumenten als een piano. Onze vakmannen zijn bekend met specialistenwerk en hebben ervaring met het verhuizen van zware piano’s. Dit doen wij erg voorzichtig en met de grootste zorg. We pakken de piano of vleugel in met speciaal verpakkingsmateriaal. Zo wordt het instrument extra beschermd. Daarnaast werken we met meerdere verhuizers, zodat er genoeg handen zijn om de piano veilig te verhuizen. In de verhuiswagen wordt de piano of vleugel goed vastgezet, zodat deze geen kant op gaat.

Uw piano of vleugel verhuizen

Heeft u een piano die verhuisd moet worden? Schakel IBS Europe in en u bent er zeker van dit op professionele wijze wordt gedaan. Bij ons is uw kostbare en kwetsbare instrument in goede handen. Dankzij onze jarenlange ervaring, vakmensen, kennis en expertise weten we precies hoe we een piano goed en veilig kunnen verhuizen. IBS Europe brengt uw piano zonder zorgen van de oude naar de nieuwe locatie. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of neem voor meer informatie contact met ons op via 0226 – 35 73 90.