Bel me terug

Bel me terug

Laat je naam en telefoonnummer achter en wij bellen je terug.

Verhuizen met IBS

Voor ieder soort verhuizing biedt IBS Europe de oplossing. Gaat u verhuizen en wilt u dat dit goed en soepel verloopt? Geef de verhuizing dan uit handen aan ons. Wij kunnen uw volledige verhuizing verzorgen, zodat u ontspannen over kunt naar uw nieuwe huis. IBS Europe biedt maatwerk en persoonlijke aandacht. Uw dierbare bezittingen worden goed behandeld en veilig overgebracht. Wij bieden verschillende verhuismogelijkheden aan. Van kleine verhuizingen tot het volledige pakket: alles is mogelijk.

Offerte

Zorgeloos verhuizen dankzij IBS Europe

Wanneer u besluit om te gaan verhuizen komt er veel op u af. Er moet veel geregeld worden. Daar helpen wij u graag bij. Wij bieden u service en denken met u mee. Voorafgaand aan de verhuizing komen we bij u langs om de situatie te bespreken en om een goed persoonlijk verhuisplan te maken. Afhankelijk van uw wensen of behoeften stellen wij de verhuizing samen. IBS Europe regelt een fijne verhuizing zonder zorgen!

Grote en bijzondere stukken verhuizen

Het verhuizen van een piano, kunstobject of andere bijzondere stukken is een lastig onderdeel van de verhuizing. U wilt uiteraard dat dit soort stukken veilig overkomen naar uw nieuwe huis. IBS Europe heeft veel ervaring met het verhuizen van grote en bijzondere objecten. Schakel ons in voor een verhuiswagen, verhuislift en extra mankracht om de verhuizing een stuk gemakkelijker te maken. Klik hier voor meer informatie over het verhuizen van grote en bijzondere stukken.

Verhuizen op leeftijd

Verhuizen is een ingrijpende gebeurtenis, zeker wanneer iemand op leeftijd gaat verhuizen. Een verhuizing naar een seniorenwoning, aanleunwoning of een verzorgingstehuis kan veel stress opleveren. Daarom heeft IBS Europe een speciale verhuisservice afgestemd op de wensen en behoeften van senioren. Persoonlijke aandacht staat hierbij centraal. Meer informatie over seniorenverhuizingen leest u hier.

Volledige verhuisservice

IBS Europe ondersteunt u op alle vlakken van het verhuizen. Van het overbrengen van grote stukken tot het inpakken van uw spullen. U kunt uw verhuizing nog makkelijker maken door te kiezen voor onze handyman-service. Onze handyman neemt u werk uit handen, zoals (de-)montage, het ophangen van lampen en aansluiten van apparatuur. Kiest u voor deze service van IBS Europe dan kiest u voor extra handige handen tijdens uw verhuizing. Benieuwd wat er allemaal binnen onze handyman-service valt? U leest er hier meer over.

Een professionele, soepele en zorgeloze verhuizing wil toch iedereen? IBS Europe maakt het waar. Gaat u binnenkort verhuizen en bent u op zoek naar een goed en betaalbaar verhuisbedrijf? Vraag dan direct een offerte aan via onze website of bel naar 0226 – 35 73 90 voor meer informatie.