Bel me terug

Bel me terug

Laat je naam en telefoonnummer achter en wij bellen je terug.

Over ons

Bij verhuisspecialist IBS Europe kunt u terecht voor (inter)nationale, particulieren en bedrijfsverhuizingen. Maar ook voor special transport, opslag en diverse facility services bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw full-service verhuisbedrijf en kunnen uw verhuizen van A tot Z verzorgen. Dankzij onze jarenlange ervaring, kennis en juiste materialen zorgen wij ervoor dat uw verhuizing zorgeloos en soepel verloopt. Wij zijn in het bezig van moderne verhuismaterialen en hebben alles in huis voor iedere verhuizing. Hierdoor kunt u zowel uw kleine als grote verhuis- of opslagklussen met een gerust hart uit handen geven aan IBS Europe. Uiteraard zetten wij onze klanten en service altijd voorop!

Contact

IBS Europe slaat uw inboedel op

Uw kostbare inboedel is bij IBS Europe in goede handen. Wij hebben aan alles gedacht en u kunt uw inboedel zorgeloos aan onze vakmensen overlaten. Onze opslagruimte voldoet aan de modernste eisen. Zo is de ruimte goed beveiligd en is het voorzien van een klimaatbeheersysteem. Maar dat is niet alles! De ruimte wordt regelmatig gecontroleerd op ongedierte middels 

Particulieren verhuizingen

Wij voeren particulieren verhuizingen volledig naar uw wens uit. Uiteraard adviseren wij u over de mogelijkheden en wat het beste bij uw situatie past. Zowel voor internationale als nationale verhuizingen kunt u ons inschakelen. De verhuisspecialisten van IBS Europe zorgen voor een goede planning. Dankzij deze strakke planning verloopt de verhuizing zoals het moet. U kunt ons ook inschakelen voor extra werkzaamheden, zoals het inpakken van dozen, het ophangen van lampen en (de-)monteren van meubels. Ook voor de verhuizing van speciale voorwerpen als een piano, kunstvoorwerp of kluis kunt u bij ons terecht. 

Bedrijfsverhuizing

Bij een zakelijke verhuizing komt veel kijken. IBS Europe begeleidt u bij het volledige traject. We starten met een intake gesprek, stellen samen met u een draaiboek op en voeren de bedrijfsverhuizing strak, duidelijk en professioneel uit. Voor iedere zakelijke verhuizing hebben wij de juiste oplossing. Onze professionele verhuizers zijn gespecialiseerd in grote-, kleine-, nationale- en internationale bedrijfsverhuizingen en doen er alles aan om uw verhuizing in goede banen de leiden. Wij maken van uw bedrijfsverhuizing een succes!

Opslaan van inboedels

Niet alleen voor uw verhuizing, maar ook voor de opslag van uw inboedel en spullen is IBS Europe uw partij. Onze opslag is voorzien van de modernste technieken zoals klimaatbeheersing, diefstalalarm met doormelding naar de meldkamer en brandbeveiliging conform de huidige eisen. In onze opslag wordt uw inboedel goed en veilig bewaard tot u het weer nodig heeft.

Wilt u een zorgeloze verhuizing en tijdens het volledige traject goed worden begeleid? Kies dan voor verhuisspecialist IBS Europe. Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op via 0226 – 357390.