Bel me terug

Bel me terug

Laat je naam en telefoonnummer achter en wij bellen je terug.

Verhuiskosten

Verhuizen is een flinke klus. U kunt alles zelf doen, maar u kunt het uzelf ook gemakkelijk maken en kiezen voor de verhuisservice van IBS Europe. Wij zorgen ervoor dat de verhuizing soepel en ontspannen verloopt. Bent u benieuwd naar de kosten voor het uitbesteden van uw verhuizing? Wij hebben voor verschillende verhuizingen een overzicht gemaakt van de richtprijzen. Vraag voor de exacte kosten van uw verhuizing een offerte aan.

Offerte

Seniorenverhuizing

Gemiddelde verhuizing met beperkte inboedel circa € 800 - € 1.100*
Inpakken meerkosten: circa € 250 - € 380

Verhuizing naar flat of appartement

Gemiddelde verhuizing met beperkte inboedel circa € 1.100 - € 1.500*
Inpakken meerkosten: circa € 350 - € 520

Verhuizing naar blok woningen of twee-onder-één-kap

Gemiddelde verhuizing met beperkte inboedel circa € 1.300 - € 1.900*
Inpakken meerkosten: circa € 390 - € 600

Verhuizing naar vrijstaande woning, villa of penthouse

Gemiddelde verhuizing met beperkte inboedel vanaf € 2.000*
Inpakken meerkosten: circa € 470 - € 720


* Verhuizing binnen 10 km. Prijzen inclusief BTW

 

Lagere verhuiskosten?

Wilt u uw verhuiskosten zo laag mogelijk houden? Dan kunt u zelf al veel doen en op een aantal punten letten om de verhuiskosten te verlagen. Hieronder een aantal tips op een rij:

  • Pak zoveel mogelijk zelf in

Haal zelf uw kasten leeg en stop de inhoud in verhuisdozen. De verhuizer hoeft dan enkel de kasten en de dozen met inhoud te verhuizen. Dat scheelt veel tijd, en dus ook geld.

Daarnaast gaan u al uw spullen door uw eigen handen heen en kunt u bepalen wat wel en wat niet mee verhuist hoeft te worden. Hierdoor kunt u direct spullen opruimen. Een win-winsituatie!

  • Kies voor een verhuizer in de buurt

Kies voor een verhuisbedrijf bij u in de buurt. Zo hoeft de verhuizer geen onnodige kilometers te rijden waarvoor u moet betalen.

  • Plannen, plannen, plannen!

Ga op tijd op zoek naar een geschikte verhuizer en schakel deze zo vroeg mogelijk. Zo kunt u al uw wensen bespreken en kan er met veel rekening worden gehouden. Hierdoor krijgt u een volledige offerte aangeboden en weet u precies wat u kunt verwachten tegen welke kosten.

Benieuwd naar de exacte kosten voor uw verhuizing? Vraag een offerte aan via onze website of neem contact met ons op via 0226 – 35 73 90.