Bel me terug

Bel me terug

Laat je naam en telefoonnummer achter en wij bellen je terug.

Schoolverhuizing

Bij een schoolverhuizing komt veel kijken. Het gaat niet alleen om een groot gebouwd en veel spullen, maar ook om de leerlingen en leraren. Tijdens een schoolverhuizing is het de bedoeling dat zij daar geen hinder van ondervinden en dat er geen lesdag wordt gemist. Een schoolverhuizing kan voor veel onrust zorgen. Verhuisbedrijf IBS Europe neemt deze onrust weg en zorgt ervoor dat de verhuizing middels een strakke planning soepel verloopt.

Offerte

Goed georganiseerde schoolverhuizing

Een schoolverhuizing vraagt om een goede voorbereiding en om vakmanschap. Of het nu gaat om een basisschool, middelbare school, hogeschool of universiteit; IBS Europe heeft ruime ervaring en gespecialiseerde vakmensen in huis. Wij houden tijdens de verhuizing zoveel mogelijk rekening met de leerlingen en lessen. Dit houdt in dat we de verhuizing plannen buiten lesuren. Een schoolverhuizing vindt dan ook vaak plaats in een schoolvakantie, het weekend of in de avonduren. We voeren de vaak complexe verhuizing zo efficiënt en snel mogelijk uit. In een kort tijdsbestek kunnen we de schoolverhuizing realiseren. Zo kan de school zo snel mogelijk weer open.

Schoolverhuizing op rolletjes

IBS Europe beschikt over hoge kwaliteit verhuismaterialen en heeft alles in huis om de schoolverhuizing soepel te laten verlopen. Onze verhuisspecialisten zijn goed opgeleid en hebben de nodige ervaring. Om de verhuizing zo goed mogelijk te laten verlopen stellen we samen met u een draaiboek op. Hiermee brengen we de planning en het proces zo getailleerd mogelijk in kaart. Dankzij het draaiboek en de planning weten we wat er moet gebeuren en voorkomen we onaangename verrassingen. IBS Europe kan u totaal ontzorgen en regelt naast de verhuizing ook zaken als het ontkoppelen, verhuizen, reinigen en opnieuw installeren van alle werkplekapparatuur, practica-apparatuur en laboratoria. Maar ook voor extra ICT-hulp en het monteren van meubilair bent u bij ons aan het juiste adres.

Staat er een schoolverhuizing op de planning? Geef deze uit handen aan dé verhuisspecialist IBS Europe. Wij verzorgen de verhuizing snel, efficiënt en op een professionele wijze. Neem voor meer informatie contact met ons op of vraag direct een offerte aan.