Bel me terug

Bel me terug

Laat je naam en telefoonnummer achter en wij bellen je terug.

Particuliere verhuizing

Uw verhuizing is in goede handen bij IBS Europe. Al jarenlang verzorgen wij verhuizingen van A tot Z. Ons doel is om ervoor te zorgen dat uw verhuizing soepel en stressvrij verloopt. Wilt u verhuizen tegen een scherpe prijs en het laten uitvoeren door vakkundige en betrouwbare verhuizers? Dan zit u goed bij IBS Europe. Wij werken met professionele en getrainde verhuizers en hebben daarnaast al het materiaal voor uw verhuizing in huis. U kunt bij ons terecht voor grote, kleine, nationale en internationale verhuizingen. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise kunt u de verhuizing met een gerust hart uit handen geven.

Offerte

Stressvrij verhuizen, dat wilt u toch ook?

Bij een verhuizing komt veel kijken en het levert vaak stress op. Bij IBS Europe vinden we het belangrijk dat u op een prettige manier kunt verhuizen. Wanneer u door ons uw verhuizing laat regelen, maken wij een duidelijk plan en komen we bij u langs om de wensen te bespreken. Wij kunnen uw volledige verhuizing verzorgen, maar het is ook mogelijk om ons in te schakelen voor een deel van de verhuizing. Maak uw verhuizing gemakkelijk door te kiezen voor de experts van IBS Europe!

IBS Europe, uw verhuisspecialist

Door verhuisbedrijf IBS Europe in te schakelen staat uw inboedel binnen no-time in uw nieuwe huis. Onze ervaren en deskundige verhuizers werken efficiënt en zorgvuldig, waardoor u een hoop tijd bespaart en u binnen korte tijd verhuisd bent! Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden die wij aanbieden? Neem dan een kijkje op onze website. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via 0226 – 35 73 90 of maak gebruik van het contactformulier. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact opnemen!

Compleet verhuizen

Meer info

Grote stukken

Meer info

Seniorenverhuizing

Meer info

Inpakservice

Meer info

De- en montage

Meer info

Bezemschoon opleveren woning

Meer info

Wat vinden onze klanten?

5
Frank Schuitenmaker
Frank Schuitenmaker
Ons bedrijf is zeer vakkundig verhuisd. Tussendoor zijn onze spullen eerst nog opgeslagen. Fijn dat dit allemaal door 1 partij kon worden uitgevoerd.… Meer
Ons bedrijf is zeer vakkundig verhuisd. Tussendoor zijn onze spullen eerst nog opgeslagen. Fijn dat dit allemaal door 1 partij kon worden uitgevoerd. We kunnen er de komende jaren in onze nieuwe locatie weer volledig tegenaan. Bedankt voor jullie goede zorgen. Minder
Kees Vriend
Kees Vriend
Wij hebben IBS ingehuurd voor onze verhuizing. Geweldig team. Werken zeer professioneel en denken vooral in oplossingen.
Arnaud Zuurbier
Arnaud Zuurbier
Top bedrijf. Goeie service, nette afwikkeling en vriendelijk personeel. Mijn spulletjes zijn netjes verhuist.
Frank Schuurman
Frank Schuurman
Goede communicatie, vanuit de opslag naar ons nieuwe huis. Scherpe offerte en leuk team van verhuizers. Slimme aanpakkers.
Ren S
Ren S
Top bedrijf!