Bel me terug

Bel me terug

Laat je naam en telefoonnummer achter en wij bellen je terug.

Brandkast en kluizen verhuizen

Brandkasten en kluizen zijn niet de gemakkelijkste producten om te verhuizen. In de meeste gevallen wegen ze zwaar en vergt het specialistenwerk om de brandkast of kluis op een goede en veilige wijze van A naar B te krijgen. IBS Europe is een professioneel verhuisbedrijf en beschikt over de juiste middelen om een brandkast of kluis goed, veilig en spoedig te verhuizen. Kies voor het vakmanschap van IBS Europe en laat ons het zware werk doen!

Offerte

IBS Europe verhuist brandkasten en kluizen door heel Nederland

Onze professionele verhuizers hebben ruime ervaring als het gaat om het verhuizen van brandkasten en kluizen. Van het plannen van de verhuizing, tot het verhuizen of verplaatsen van de kluizen of brandkasten; verhuisbedrijf IBS Europe verzorgt het allemaal. Wij verzorgen de verhuizing van brandkasten en kluizen door heel Nederland. Wij komen graag bij u langs en ontzorgen u met uw volledige verhuizing. Over de middelen hoeft u zich geen zorgen te maken, wij hebben alle juiste verhuismaterialen in huis om een succesvolle verhuizing te kunnen garanderen. De kennis, ervaring en vaardigheden die verhuisbedrijf IBS Europe bezit zorgen ervoor dat de verhuizing vlekkeloos verloopt. Geen gedoe, maar een efficiënte en voordelige verhuizing van brandkasten en kluizen.

IBS Europe verzorgt uw brandkast- of kluisverhuizing

Verhuisbedrijf IBS Europe verzorgt de verhuizing van uw brandkast of kluis. Vraag een prijsopgave aan en geef bij ons uw wensen aan. Wij maken een duidelijke prijsopgave, zodat u precies weet waar u aan toe bent en niet voor verrassingen komt te staan. Wij vragen u foto’s te maken van uw brandkast of kluis en de situatie. Op basis van de gegevens en de foto’s kunnen wij een gepaste prijsopgave voorleggen. In sommige gevallen komen we eerst bij u langs om de situatie te bekijken. Zo kunnen we een nog betere en exacte prijsopgave geven.

IBS Europe zorgt ervoor dat het gehele proces duidelijk is zodat u precies weet waar u aan toe bent. Wij zorgen ervoor dat de verhuizing van uw brandkast of kluis goed verloopt. Wilt u dat IBS Europe de verhuizing van uw brandkasten of kluizen verzorgt? Vraag direct een offerte aan via onze website. Benieuwd naar alle mogelijkheden en wilt u eerst wat meer informatie? Neem dan contact met ons op via 0226 - 35 73 90 of maak gebruik van ons contactformulier.