Bel me terug

Bel me terug

Laat je naam en telefoonnummer achter en wij bellen je terug.

Opslag en speciale transporten

Heeft u een ruimte nodig waar u uw spullen tijdens een verhuizing, renovatie, verbouwing of tijdelijk ander verblijf nodig? IBS Verhuizingen kan uw inboedel veilig en op een zorgzame manier opslaan. Dankzij onze opslagservice kunt u uw inboedel voor een langere tijd kwijt. Hierdoor kunt u met een fijn gevoel uw spullen veilig opslaan.

Offerte

IBS Verhuizingen slaat uw inboedel op

Uw kostbare inboedel is bij IBS in goede handen. Wij hebben aan alles gedacht en u kunt uw inboedel zorgeloos aan onze vakmensen overlaten. Onze opslagruimte voldoet aan de modernste eisen. Zo is de ruimte goed beveiligd en is het voorzien van een klimaatbeheersysteem. Maar dat is niet alles! De ruimte wordt regelmatig gecontroleerd op ongedierte middels milieuvriendelijke detectiemiddelen. Zo weet u dat uw inboedel bij IBS veilig en in goede staat blijft.

Opslag van kantoorinboedel

IBS verzorgt niet alleen voor uw persoonlijke inboedel de opslag. Ook de opslag van al uw kantoorinterieur kunt u met zorg overdragen aan ons. Uw kantoorinboedel is beveiligd en beschermd in de opslagruimte. U kunt er zeker van zijn dat uw goederen bij IBS Verhuizingen & Opslag in goede handen zijn.

Speciale transporten

Naast de opslag van uw inboedel verzorgen wij ook op professionele wijze speciaal transport. Er zijn verschillende vormen van speciale transport. Het is een complexe logistieke uitdaging, maar de vakmensen van IBS Europe doen dit graag voor u. Dankzij de jarenlange ervaring en expertise weten zij precies hoe ze het transport moeten verzorgen. Dit doen zij met de grootste zorg.

IBS Europe verzorgt het speciale transport van: 

Wilt u meer informatie over inboedelopslag of speciale transport? Neem dan contact met ons op via 0226 – 357390. U kunt ook direct een offerte opvragen via onze website. We helpen u graag verder!