Bel me terug

Bel me terug

Laat je naam en telefoonnummer achter en wij bellen je terug.

Archiefverhuizing

Een archiefverhuizing moet zorgvuldig en secuur worden uitgevoerd. Het is belangrijk dat uw archieven geborgd blijven en altijd en in elke situatie beschikbaar en vindbaar zijn. Vakmanschap en een goede voorbereiding zijn nodig bij een archiefverhuizing. En dat is precies wat IBS Europe u biedt. Dankzij onze jarenlange ervaring, specialistische kennis en goede vakmensen zorgen wij voor een professionele archiefverhuizing.

Offerte

Gestructureerde archiefverhuizing

Bij het veilig verhuizen van uw archief is de volgorde van de verhuizing erg belangrijk. Onze vakmensen gaan nauwkeurig en met volle aandacht te werk. We stellen samen met u een verhuisplan op en bepalen hoe de verhuizing moet verlopen en welke planning daarbij hoort. Zo kunt u een nummering bepalen en pakken wij de dossiers op die manier in. Om de verhuizing zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, adviseren wij om voor het verhuizen het archief op orde te brengen. Zet het op de juiste volgorde, schoon het archief op en vernietig wat er niet meer nodig is. Zo verhuizen we alleen de zaken die nodig zijn en heeft u na de verhuizing een nieuw archief waarin alles goed staat.

Complete archiefverhuizing

IBS Europe heeft alle materialen in huis die nodig zijn voor uw archiefverhuizing. Zo beschikken we over afsluitbare bakken die geschikt zijn voor een archiefverhuizing. Uiteraard gaan onze archiefverhuizers vertrouwelijk met de informatie uit het archief om. IBS Europe kan uw complete archiefverhuizing verzorgen. Wij heropbouwen de archiefkasten en kunnen de archieven terugplaatsen volgens de nummering. Daarnaast kunnen wij overige werkzaamheden uitvoeren zoals (de)montagewerk, installatie van apparatuur en diverse ICT-werkzaamheden. Voor uw archiefverhuizing hoeft u dus maar één bedrijf in te schakelen. Kies voor de specialisten van IBS Europe.

Uw archiefverhuizing uitbesteden

Laat uw archiefverhuizing door IBS Europe uitvoeren. Wij gaan zorgvuldig en professioneel aan het werk. U kunt rekenen op een efficiënte en snelle verhuizing. Wilt u uw archiefverhuizing aan ons uitbesteden? Vraag dan direct een offerte op of neem contact met ons op via 0226 35 73 90.