Bel me terug

Bel me terug

Laat je naam en telefoonnummer achter en wij bellen je terug.

Magazijnverhuizing

Wilt u dat uw magazijnverhuizing efficiënt, snel en deskundig wordt uitgevoerd? Kies dan voor verhuisspecialist IBS Europe. Een magazijnverhuizing is in veel gevallen een complexe verhuizing. Veiligheid en voorbereiding spelen een grote grol. Daarbij wordt bij het verhuizen van een magazijn vrijwel nooit dezelfde indeling hanteert. Een verhuizing is namelijk hét moment om het magazijn nog efficiënter in te richten en te verbeteren. De verhuizers van IBS Europe hebben veel ervaring met het verhuizen van magazijnen. Wij gaan systematisch te werk en werken snel. U wilt dat uw logistieke werkzaamheden zoveel mogelijk door kunnen gaan. Daar houden wij rekening mee in onze planning. Zo kunnen we de verhuizing buiten de operationele uren verzorgen en kunt u de werkzaamheden zoveel mogelijk voortzetten.

Offerte

Efficiënte magazijnverhuizing

IBS Europe weet als geen ander hoe spullen veilig en efficiënt overgebracht moeten worden van uw huidige magazijn naar uw nieuwe magazijn. Wij zorgen ervoor dat de verhuizing zo snel en goed mogelijk verloopt, zodat u snel uw nieuwe magazijn kunt gebruiken. Om de verhuizing soepel te laten verlopen maken wij gebruik van moderne en verhuismiddelen en materialen, zoals verhuisliften. Daarnaast bieden wij extra service aan en kunnen wij u ook ondersteunen met andere werkzaamheden zoals (de)montage, aan- en afsluiten van apparatuur en ICT-werkzaamheden. Voor een complete magazijnverhuizing bent u bij IBS Europe aan het juiste adres!

Voortgang logistieke activiteiten

Onze specialisten weten als geen ander hoe ingewikkeld een magazijnverhuizing kan zijn. Door hun jarenlange ervaring, oog voor detail en het streven naar kwaliteit weten zij hier adequaat op in te spelen. Daarbij zorgen we ervoor dat uw logistieke activiteiten ongestoord door kunnen gaan. Uw magazijnverhuizing wordt een succes met behulp van IBS Europe. Benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op via 0226 - 35 73 90 of vraag direct een offerte op.