Bel me terug

Bel me terug

Laat je naam en telefoonnummer achter en wij bellen je terug.

Historie

Sinds 1991 is IBS Europe de verhuisspecialist van Nederland. Dankzij onze ruim 30 jaar ervaring, kennis en kunde in de logistieke dienstverlening bieden wij kwaliteit en vakbekwaamheid.

IBS Europe is gestart als een dienstverlenend bedrijf met als hoofdactiviteit het uitzenden en detacheren van verhuispersoneel. Wij kregen steeds vaker de vraag om zelfstandig verhuizingen uit te voeren voor zowel particulieren en bedrijven. Deze vraag werd steeds groter. Dat heeft ervoor gezorgd dat IBS Europe de omslag heeft gemaakt. Wij zijn dé verhuisspecialist geworden voor alle verhuizingen voor particulieren en bedrijven. Investeringen en veel ervaring opdoen hebben ertoe geleid dat wij aan de vraag van onze klanten kunnen blijven voldoen en wij ons werk met veel plezier, vakmanschap en professionaliteit mogen uitvoeren.

Contact

Verhuizingen waar wij trots op zijn

IBS Europe verzorgt particuliere en bedrijfsverhuizingen met moderne verhuismaterialen en opslagmogelijkheden. Dankzij onze vakmensen en de juiste materialen kunnen wij u goed van dienst zijn. Wij verzorgen verhuizingen waar we trots op zijn! Vertrouwen en vakmanschap staan voorop en onze klanten weten als geen ander dat deze kwaliteiten bijdragen aan onze professionele dienstverlening.

De vakmensen van verhuisbedrijf IBS Europe zorgen voor een soepele en succesvolle verhuizing. Wij verzorgen graag de verhuizing van uw huis of bedrijfspand! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op of vraag direct via de website een offerte aan. Graag tot snel!