Bel me terug

Bel me terug

Laat je naam en telefoonnummer achter en wij bellen je terug.

Kunst en antiek verhuizen

Het verhuizen van kunst en antiek is een uiterst zorgvuldige klus. Kunst en antiek is kostbaar, fragiel en onvervangbaar. Het verhuizen van deze stukken vereist professionaliteit, kennis en ervaring. Verhuisbedrijf IBS Europe heeft in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met het verhuizen van kunst en antieke meubelstukken voor bedrijven en particulieren. Onze verhuizers helpen u graag bij de verhuizing van uw kunst en antiek. Zorgvuldigheid, professionaliteit en veiligheid staan bij ons voorop.

Offerte

Zorgvuldige verhuizing van kunst en antieke meubelstukken

Kunstvoorwerpen en antieke meubelstukken verhuizen is een kunst op zich. De stukken hebben vaak een onhandig formaat, wat het verhuizen ingewikkelder maakt. Zo hebben 3D-kunstobjecten vaak een bijzondere vorm. Het materiaal bestaat ook vaak niet uit één soort materiaal, maar bijvoorbeeld uit een combinatie van linnen, papier, glas, papier-maché, keramiek en metaal. Dit soort stukken moeten op een specifieke en voorzichtige wijze worden verhuisd.

Onze verhuizers weten als geen ander op welke wijze de kunstvoorwerpen en antieke meubelstukken verpakt, vervoerd en geplaatst moeten worden. Deskundige handelen is hierbij noodzakelijk. Het is een specialisme dat onze vakmensen bezitten. Zij weten welke materialen er moeten worden gebruikt, dragen handschoenen bij het verhuizen en pakken alle objecten op de juiste manier. Zo maken wij houten kisten op maat in onze eigen zagerij. In deze kist kunnen kunst en antieke stukken goed en veilig worden verhuisd. Elk voorwerp krijgt bij IBS Europe de aandacht dat het verdient.

Kunstverhuizing en antiekverhuizing met de juiste zorg door IBS Europe

Kunst en antiek kan niet zomaar worden verhuisd. De verhuizing vergt de nodige voorbereiding en het gebruik van de juiste materialen. Bij verhuisbedrijf IBS Europe hebben we alles in huis voor deze specifieke verhuizing. Onze verhuiswagens zijn geconditioneerd, luchtgeveerd en beveiligd. Daarmee zijn onze wagens zeer geschikt voor het verhuizen van kunstvoorwerpen en antieke meubelstukken. We beperken de klimaatschommelingen tussen de verhuizing van locatie A naar B tot een minimum.

Goed verzekerd uw kunst of antiek verhuizen

Bij een kunst- of antiekverhuizing is niet alleen extra bescherming en zorgvuldigheid van belang, maar ook het verzekeren van uw bijzondere verhuizing is belangrijk. Voorafgaand aan de verhuizing bepalen we samen met u de totale waarde van de stukken. In overleg met uw en onze verzekeraar sluiten we een passende verhuisverzekering af. Zo weet u zeker dat wij uw kunst of antiek goed verzekerd verhuizen.

Kunst- en antiekopslag

Verhuisbedrijf IBS Europe biedt naast het verhuizen ook de mogelijk om kunstobjecten op te slaan in een geklimatiseerde en beveiligde opslagruimte. Sla uw kunst en antieke meubelstukken op een veilige plek op onder de meest ideale omstandigheden.

Bent u op zoek naar een professioneel verhuisbedrijf dat uw kunstvoorwerpen en antieke meubelstukken verhuist of verplaatst? Bij IBS Europe bent u in goede handen. Onze vakmensen staan graag voor u klaar en zorgen voor een succesvolle verhuizing van begin tot eind. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.