Bel me terug

Bel me terug

Laat je naam en telefoonnummer achter en wij bellen je terug.

Verhuizer Heerhugowaard

Als verhuizer in Heerhugowaard weten we bij IBS Europe als geen ander hoe fijn het is om zorgeloos en stressvrij te kunnen verhuizen. Dankzij onze vakmensen, de juiste materialen en ruime ervaring zorgen wij ervoor dat iedere verhuizing soepel verloopt. U kunt bij verhuisbedrijf IBS Europe voor diverse soorten verhuizingen terecht. Of het nu gaat om het verhuizen van de inboedel (grote stukken), een volledige verhuizing inclusief inpakken, een seniorenverhuizing of het verhuizen van kostbare stukken zoals kunst: geen verhuisklus is ons te gek. Wij begeleiden u op professionele wijze door uw verhuizing heen en nemen u het werk uit handen.

Offerte aanvragen

Waarom een verhuizer in Heerhugowaard inschakelen?

Wanneer u gaat verhuizen dan komt daar veel bij kijken. Als u de verhuizing snel en goed wilt laten verlopen, is het belangrijk dat u kunt vertrouwen op professionele verhuishulp. Onze verhuizers gaan veilig en slim te werk. Hierdoor beschadigen uw woning en inboedel niet. Zeker bij grotere meubelstukken is het fijn als vakmensen het uit handen nemen.

Dankzij de duidelijke en veilige aanpak van verhuizer IBS Europe verloopt uw verhuizing in Heerhugowaard sneller en beter. Wij hebben jarenlange ervaring en beschikken over de juiste middelen zoals compleet uitgeruste verhuiswagens en inpak- en bevestigingsmateriaal. Hierdoor wordt de verhuizing een stuk makkelijker.

Aanpak van de verhuizer in Heerhugowaard

Kiest u voor de verhuisservice van IBS Europe? Dan komen wij voorafgaand aan de verhuizing bij u langs om uw wensen en situatie te inventariseren. Op basis daarvan maken wij een verhuisplan. Dankzij dit plan weet u waar u aan toe bent en zal de verhuizing goed verlopen.

U kunt bij verhuisbedrijf IBS Europe uw eigen verhuizing samenstellen. Kiest u voor volledige ontzorging? Ga dan voor compleet verhuizen. Wij pakken dan ook de spullen in en kunnen meubels (de-)monteren. Neem contact met ons op over wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om enkel uw inboedel van uw oude woning naar uw nieuwe woning in Heerhugowaard over te laten brengen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten? Vraag dan nu een offerte aan of neem contact met ons op via 0226 – 35 73 90

Offerte aanvragen

Wat vinden onze klanten?

5
Frank Schuitenmaker
Frank Schuitenmaker
Ons bedrijf is zeer vakkundig verhuisd. Tussendoor zijn onze spullen eerst nog opgeslagen. Fijn dat dit allemaal door 1 partij kon worden uitgevoerd.… Meer
Ons bedrijf is zeer vakkundig verhuisd. Tussendoor zijn onze spullen eerst nog opgeslagen. Fijn dat dit allemaal door 1 partij kon worden uitgevoerd. We kunnen er de komende jaren in onze nieuwe locatie weer volledig tegenaan. Bedankt voor jullie goede zorgen. Minder
Kees Vriend
Kees Vriend
Wij hebben IBS ingehuurd voor onze verhuizing. Geweldig team. Werken zeer professioneel en denken vooral in oplossingen.
Arnaud Zuurbier
Arnaud Zuurbier
Top bedrijf. Goeie service, nette afwikkeling en vriendelijk personeel. Mijn spulletjes zijn netjes verhuist.
Frank Schuurman
Frank Schuurman
Goede communicatie, vanuit de opslag naar ons nieuwe huis. Scherpe offerte en leuk team van verhuizers. Slimme aanpakkers.
Ren S
Ren S
Top bedrijf!