Bel me terug

Bel me terug

Laat je naam en telefoonnummer achter en wij bellen je terug.

Verhuizer Alkmaar

Gaat u verhuizen en bent u op zoek naar een verhuizer in Alkmaar? IBS Europe heeft jarenlange ervaring met diverse verhuizingen. Onze vakmensen zorgen ervoor dat uw verhuizing soepel en snel verloopt. Bespaar uzelf een hoop stress en regelwerk en besteedt uw verhuizing uit aan verhuizer IBS Europe. Of het nu gaat om een kleine verhuizing, een totale verhuizing, een seniorenverhuizing of een verhuizing naar het buitenland; voor iedere verhuizing kunt u ons inschakelen.

Offerte aanvragen

Stressvrij verhuizen in Alkmaar dankzij verhuizer IBS Europe

Een verhuizing is een grote gebeurtenis waar veel bij komt kijken. Bij veel mensen zorgt verhuizen voor stress. Door de verhuizing uit te besteden kunt u met een gerust gevoel over gaan naar uw nieuwe woning in Alkmaar. Verhuizer IBS Europe bereidt samen met u de verhuizing goed voor door een verhuisplan op te stellen. Daarin staan uw wensen en hoe de verhuizing moet verlopen centraal. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat uw verhuizing niet alleen snel, maar ook soepel verloopt. Ook terugkijken op een stressloze verhuizing als u in uw nieuwe huis woont? Bel dan naar IBS Europe om een afspraak te maken.

Offerte aanvragen

Voordelen van een verhuizer in Alkmaar

Het grootste voordeel van het uitbesteden van de verhuizing aan verhuisbedrijf IBS Europe is dat u zelf geen omkijken heeft naar uw verhuizing. Al het werk kunt u aan ons overlaten. Dat scheelt een hoop stress en geregel. Een ander voordeel is dat de verhuizing op een professionele wijze wordt uitgevoerd. Dankzij onze ervaring en vakmensen weet u zeker dat uw verhuizing goed en soepel verloopt.

Niet iedereen heeft zelf het juiste vervoer en de juiste middelen voor de verhuizing in Alkmaar. Bij IBS Europe beschikken we over grote verhuiswagens en diverse materialen, waarmee wij uw inboedel veilig kunnen overbrengen naar uw nieuwe woning.

Kiest u voor verhuizer IBS Europe dan kiest u voor eerlijk en persoonlijk advies. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en schrijven een verhuisplan uit. Op basis daarvan weet u precies waar u aan toe bent en hoe uw verhuizing zal verlopen. We maken duidelijke afspraken met u over de verhuizing.

Offerte aanvragen verhuizer in Alkmaar

Bent u benieuwd naar de kosten voor uw verhuizing in Alkmaar? Vraag dan direct via onze website een offerte aan. Heeft u nog vragen, bel dan naar 0226 – 35 73 90.

Offerte aanvragen

Wat vinden onze klanten?

5
Frank Schuitenmaker
Frank Schuitenmaker
Ons bedrijf is zeer vakkundig verhuisd. Tussendoor zijn onze spullen eerst nog opgeslagen. Fijn dat dit allemaal door 1 partij kon worden uitgevoerd.… Meer
Ons bedrijf is zeer vakkundig verhuisd. Tussendoor zijn onze spullen eerst nog opgeslagen. Fijn dat dit allemaal door 1 partij kon worden uitgevoerd. We kunnen er de komende jaren in onze nieuwe locatie weer volledig tegenaan. Bedankt voor jullie goede zorgen. Minder
Kees Vriend
Kees Vriend
Wij hebben IBS ingehuurd voor onze verhuizing. Geweldig team. Werken zeer professioneel en denken vooral in oplossingen.
Arnaud Zuurbier
Arnaud Zuurbier
Top bedrijf. Goeie service, nette afwikkeling en vriendelijk personeel. Mijn spulletjes zijn netjes verhuist.
Frank Schuurman
Frank Schuurman
Goede communicatie, vanuit de opslag naar ons nieuwe huis. Scherpe offerte en leuk team van verhuizers. Slimme aanpakkers.
Ren S
Ren S
Top bedrijf!