Bel me terug

Bel me terug

Laat je naam en telefoonnummer achter en wij bellen je terug.

Verhuizen Heerhugowaard

Zoekt u een betrouwbaar en voordelig verhuisbedrijf voor het verhuizen in Heerhugowaard? IBS Europe verzorgt diverse soorten verhuizingen en zorgt ervoor dat uw verhuizing snel en soepel verloopt. Dankzij onze ruime ervaring en kennis kunt u erop vertrouwen dat uw verhuizing op professionele wijze wordt verzorgd. Het verhuizen in Heerhugowaard is een hele klus. Bespaar uzelf tijd en moeite en besteedt het verhuizen met een gerust hart uit aan verhuisbedrijf IBS Europe.

Offerte aanvragen

Diverse mogelijkheden voor verhuizen in Heerhugowaard

U kiest zelf hoe uw verhuizing eruit komt te zien en bepaalt zodoende ook zelf de kosten. Wilt u alleen een aantal uur verhuishulp of kiest u voor het volledige pakket inclusief inpakhulp? Het is allemaal mogelijk bij IBS Europe. Er komt veel kijken bij een verhuizing en het is vaak meer werk dan u denkt. Maak het verhuizen in Heerhugowaard gemakkelijk en verhuis soepel en ontspannen dankzij IBS Europe.

Compleet verhuizen Heerhugowaard

Met onze handyman-service kunt u voor een complete verhuisservice kiezen. Mogelijkheden van deze service zijn onder andere:

  • Het in- en uitpakken van uw spullen
  • Meubels (de-)monteren
  • Apparatuur afkoppelen en weer aansluiten in uw nieuwe woning
  • Ophangen van verlichting

Wilt u het volledige verhuizen in Heerhugowaard uit handen geven? Informeer dan naar onze handyman-service of vraag direct een offerte aan via onze website.

Verhuizen Heerhugowaard goed op orde

Kiest u voor de verhuisservice van verhuisbedrijf IBS Europe, dan weet u zeker dat uw verhuizing goed op orde is. Wij denken met u mee en komen voorafgaand aan het verhuizen in Heerhugowaard bij u langs. Samen met u bespreken we de situatie en maken we een persoonlijk verhuisplan. Op basis van de situatie en de wensen stellen wij de verhuizing samen. Hierdoor ligt alles netjes vast en verloopt de verhuizing soepel.

Wilt u ook verhuizen in Heerhugowaard zonder zorgen? Vraag dan direct een offerte aan via de website of bel naar 0226 – 35 73 90 voor meer informatie.

Wat vinden onze klanten?

5
Frank Schuitenmaker
Frank Schuitenmaker
Ons bedrijf is zeer vakkundig verhuisd. Tussendoor zijn onze spullen eerst nog opgeslagen. Fijn dat dit allemaal door 1 partij kon worden uitgevoerd.… Meer
Ons bedrijf is zeer vakkundig verhuisd. Tussendoor zijn onze spullen eerst nog opgeslagen. Fijn dat dit allemaal door 1 partij kon worden uitgevoerd. We kunnen er de komende jaren in onze nieuwe locatie weer volledig tegenaan. Bedankt voor jullie goede zorgen. Minder
Kees Vriend
Kees Vriend
Wij hebben IBS ingehuurd voor onze verhuizing. Geweldig team. Werken zeer professioneel en denken vooral in oplossingen.
Arnaud Zuurbier
Arnaud Zuurbier
Top bedrijf. Goeie service, nette afwikkeling en vriendelijk personeel. Mijn spulletjes zijn netjes verhuist.
Frank Schuurman
Frank Schuurman
Goede communicatie, vanuit de opslag naar ons nieuwe huis. Scherpe offerte en leuk team van verhuizers. Slimme aanpakkers.
Ren S
Ren S
Top bedrijf!