Bel me terug

Bel me terug

Laat je naam en telefoonnummer achter en wij bellen je terug.

Verhuizen Alkmaar

Gaat u binnenkort verhuizen in Alkmaar? Dan wilt u dat de verhuizing soepel en vlot verloopt. IBS Europe is het verhuisbedrijf waar u naar op zoek bent. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis kunnen wij u goed van dienst zijn. Wij verzorgen de verhuizing volledig naar uw wens en adviseren u graag over de mogelijkheden van verhuizen in Alkmaar. Voorafgaand aan het verhuizen nemen wij uw wensen en de situatie door. Op basis daarvan stellen wij een verhuisplan samen. Dankzij dit plan verloopt uw verhuizing soepel en snel. Zo kunt u stressvrij en zorgeloos verhuizen!

Offerte aanvragen

Compleet verhuizen in Alkmaar

Bij een verhuizing komt veel kijken. Er moeten niet alleen veel spullen worden ingepakt, deze moeten ook worden overgebracht naar de nieuwe woning in Alkmaar. Daarnaast moeten er spullen gedemonteerd en weer gemonteerd worden. Wilt u volledig ontzorgt worden tijdens het verhuizen in Alkmaar? Kies dan voor de volledige verhuisservice van verhuisbedrijf IBS Europe. Wij verzorgen niet alleen de verhuizing van uw spullen, maar kunnen ook helpen bij het ophangen van lampen, aansluiten van machines en het monteren van meubels. Neem voor alle mogelijkheden contact met ons op.

Opslag voor het verhuizen in Alkmaar

Gaat u uw nieuwe woning verbouwen of renoveren, of heeft u een ruimte nodig waar uw spullen tijdens het verhuizen in Alkmaar opgeslagen kunnen worden? IBS Europe biedt opslag van inboedel aan. Dankzij onze opslagservice staat uw inboedel veilig in onze opslag. Onze opslagruimte voldoet aan alle eisen, het is goed beveiligd en heeft een klimaatbeheersysteem. Hierdoor kunt u uw inboedel op een prettige manier opslaan tijdens het verhuizen in Alkmaar.

Kosten verhuizen Alkmaar

De kosten voor het verhuizen in Alkmaar met IBS Europe zijn volledig afhankelijk van uw wensen. Wilt u zoveel mogelijk zelf doen en alleen de spullen over laten brengen naar uw nieuwe woning of kiest u voor het volledige pakket? U kunt via onze website gemakkelijk een offerte aanvragen. Vul alle gegevens zo duidelijk mogelijk in. Zo kunnen wij zo goed mogelijk een offerte voor u maken en weet u waar u aan toe bent. Vraag uw persoonlijke offerte nu aan.

Heeft u vragen over het verhuizen in Alkmaar? Bel dan naar 0226 – 36 73 90. Wij helpen u graag verder!