Bel me terug

Bel me terug

Laat je naam en telefoonnummer achter en wij bellen je terug.

Verhuisofferte aanvragen Alkmaar

Gaat u binnenkort verhuizen in Alkmaar? Dan bent u al diverse zaken aan het regelen. Denk aan het kiezen van een energieleverancier, waterleverancier, adreswijziging en de verhuizing zelf. Bij het verhuizen komt veel kijken. Niet alleen het inpakken kost veel tijd, ook het verhuizen van de inboedel is nog een flinke klus. Zeker wanneer er grote meubels moeten worden verhuisd. Wilt u het werk uit handen laten nemen? Kies dan voor verhuisbedrijf IBS Europe. Wij zorgen ervoor dat uw verhuizing in Alkmaar op rolletjes loopt.

Via onze website kunt u een verhuisofferte aanvragen voor uw verhuizing in Alkmaar. U kunt daar invullen hoe u wilt dat uw verhuizing eruit ziet en wat uw wensen zijn. Geef aan om wat voor situatie het gaat, hoe u nu woont en waar u wonen gaat wonen. Dit zijn allemaal factoren die meespelen bij het bepalen van de verhuisprijs. Daarnaast kunt u kiezen uit diverse opties. Laat u de verhuizing volledig over aan IBS Europe of kiest u ervoor om bepaalde zaken zelf te regelen? Alles is mogelijk en wij begeleiden u hier graag bij.

Offerte aanvragen

Waaruit bestaat de verhuisofferte?

Wanneer u via de website een offerte heeft opgevraagd voor uw verhuizing in Alkmaar, komt deze bij ons binnen. Wij gaan aan de slag met de gegevens die u door heeft gegeven. Op basis daarvan maken we de offerte op. Op de offerte staat de geschatte totaalprijs. Deze baseren we op uw wensen, de situatie, de afstand, het aantal verhuizers dat nodig is, materiaalkosten en eventuele extra diensten.

Op de offerte vindt u ook onze werkzaamheden, de uitvoerdatum van de verhuizing, de geldigheid van de offerte en de algemene voorwaarden terug. Uiteraard lichten wij de offerte graag toe in een persoonlijk gesprek.

Verhuisofferte voor verhuizing in Alkmaar aanvragen

Wilt u uw verhuizing in Alkmaar uitbesteden aan verhuisbedrijf IBS Europe? Vraag dan direct en eenvoudig een vrijblijvende offerte aan via onze website. Doorloop in een aantal simpele stappen de volledige offerte en stuur deze naar ons op. Wij nemen vervolgens contact met u op.

Offerte aanvragen

 

Heeft u vragen? Bel dan naar 0226 – 357 390. Dan helpen wij u verder!