Bel me terug

Bel me terug

Laat je naam en telefoonnummer achter en wij bellen je terug.

Hulp bij verhuizen Alkmaar

Verhuizen is een ingrijpende gebeurtenis waar veel bij komt kijken. Heeft u hulp nodig bij het verhuizen in Alkmaar? Verhuisbedrijf IBS Europe neemt u het werk uit handen. Wij hebben alle verhuisspullen en vakmensen in huis. Er gaat veel tijd in een verhuizing zitten en er komt veel regelwerk bij kijken zoals het regelen van verzekeringen, elektra, water en adreswijzigingen. Daarnaast moeten alle spullen worden ingepakt en veilig worden vervoerd naar uw nieuwe woning in Alkmaar. IBS Europe biedt professionele verhuishulp en zorgt ervoor dat u met een gerust gevoel kunt verhuizen.

Offerte aanvragen

Verhuisbedrijf in Alkmaar inschakelen

Verhuizen zonder stress, dat klinkt u waarschijnlijk als muziek in de oren. Verhuisbedrijf IBS Europe maakt het waar. Dit is één van de redenen waarom u hulp bij het verhuizen in Alkmaar wilt inschakelen. Het bespaart veel tijd, waardoor u tijd overhoudt om andere zaken te regelen. Onze vakmensen zijn gespecialiseerd en hebben jarenlange ervaring. Zij vervoeren uw inboedel naar de nieuwe woning, waardoor u lichamelijke klachten voorkomt. Daarnaast vervoeren onze verhuizers uw spullen op de juiste en veilige manier, zo blijft het onbeschadigd. Redenen genoeg om verhuisbedrijf IBS Europe voor uw verhuizing in Alkmaar in te schakelen!

Kosten voor hulp bij de verhuizing in Alkmaar

Wilt u er zeker van zijn dat uw spullen goed aankomen bij uw nieuwe woning in Alkmaar? Voor goede verhuishulp schakelt u ons in. Uiteraard komen er wel kosten kijken bij het uitbesteden van de verhuizing, maar het levert u ook heel veel op. Daarnaast maakt u de verhuizing zo duur als u zelf wilt. U kunt ervoor kiezen om enkel het transport door ons te laten verzorgen, maar kunt ook voor volledige ontzorging kiezen. We pakken dan onder andere alles in, (de-)monteren meubels en andere zaken en kunnen apparatuur afkoppelen. Bekijk hier alle mogelijkheden van deze verhuisservice.

Benieuwd naar de kosten voor uw verhuizing in Alkmaar? Vraag dan een offerte aan via onze website. Heeft u nog vragen, bel dan naar 0226 – 35 73 90. IBS Europe helpt u verder met uw verhuizing!

Offerte aanvragen