Bel me terug

Bel me terug

Laat je naam en telefoonnummer achter en wij bellen je terug.

Verhuizen Schagen

Wanneer u gaat verhuizen dan komt er een hoop geregel bij kijken. Kies voor gemak tijdens uw verhuizing in Schagen en laat uw verhuizing verzorgen door verhuisbedrijf IBS Europe. Wij zorgen ervoor dat u stressvrij en zonder zorgen kunt verhuizen. De verhuisspecialisten van IBS Europe brengen uw inboedel veilig en snel over naar uw nieuwe woning. Laat het zware werk over aan de professionals. Wilt u ook snel en op een prettige manier verhuizen? Vraag dan direct een offerte aan bij verhuisspecialist IBS Europe.

Offerte aanvragen

Compleet verhuizen in Schagen

Gaat u verhuizen van, naar of binnen Schagen? Dan wilt u dat de verhuizing goed en zorgvuldig verloopt. IBS Europe heeft jarenlange ervaring en is bekend in Schagen. Dankzij onze professionele verhuizers en verhuismiddelen kunnen wij uw inboedel op de juiste wijze van a naar b brengen. U kunt ervoor kiezen om de complete verhuizing door IBS Europe te laten verzorgen. Wij pakken dan al uw spullen in, (de-)monteren meubels en lampen en zorgen ervoor dat alles in uw nieuwe woning weer netjes wordt aangesloten. Uiteraard is het ook mogelijk om voor enkel het verhuizen van uw inboedel te kiezen of voor een middenweg: waarbij we bijvoorbeeld het inpakken en het verhuizen verzorgen. U stelt zelf uw eigen verhuizing samen. IBS Europe adviseert u graag over alle mogelijkheden.

Een duidelijk plan voor uw verhuizing in Schagen

Dankzij IBS Europe kunt u stressvrij verhuizen. Kiest u ervoor om het verhuizen in Schagen door ons te laten verzorgen, dan komen we voorafgaand aan de verhuizing bij u langs. Wij maken samen met u een plan en nemen al uw wensen door. Op basis daarvan stellen wij een verhuisplan op, waarin we alles van a tot z opnemen. Zo weet u precies waar u aan toe bent en kunnen wij ervoor zorgen dat uw verhuizing vlekkeloos verloopt. Maak uw verhuizing gemakkelijk en zorgeloos door te kiezen voor verhuisbedrijf IBS Europe.

Offerte aanvragen voor verhuizen in Schagen

U kunt via onze website direct een offerte aanvragen voor de kosten van onze verhuisservice. Vul het offerteformulier zo compleet mogelijk in. Op basis van de door u ingevulde gegevens kunnen wij een offerte op maat maken.

Heeft u in de tussentijd nog vragen? Neem dan contact met ons op via 0226 – 35 73 90.

Wat vinden onze klanten?

5
Frank Schuitenmaker
Frank Schuitenmaker
Ons bedrijf is zeer vakkundig verhuisd. Tussendoor zijn onze spullen eerst nog opgeslagen. Fijn dat dit allemaal door 1 partij kon worden uitgevoerd.… Meer
Ons bedrijf is zeer vakkundig verhuisd. Tussendoor zijn onze spullen eerst nog opgeslagen. Fijn dat dit allemaal door 1 partij kon worden uitgevoerd. We kunnen er de komende jaren in onze nieuwe locatie weer volledig tegenaan. Bedankt voor jullie goede zorgen. Minder
Kees Vriend
Kees Vriend
Wij hebben IBS ingehuurd voor onze verhuizing. Geweldig team. Werken zeer professioneel en denken vooral in oplossingen.
Arnaud Zuurbier
Arnaud Zuurbier
Top bedrijf. Goeie service, nette afwikkeling en vriendelijk personeel. Mijn spulletjes zijn netjes verhuist.
Frank Schuurman
Frank Schuurman
Goede communicatie, vanuit de opslag naar ons nieuwe huis. Scherpe offerte en leuk team van verhuizers. Slimme aanpakkers.
Ren S
Ren S
Top bedrijf!