Hulp bij verhuizen in Schagen

Bent u op zoek naar hulp voor uw verhuizing in Schagen? Verhuisbedrijf IBS Europe staat voor u klaar. Onze verhuizers hebben veel ervaring en weten precies hoe zij uw inboedel op een veilige, goede en snelle manier kunnen verhuizen. Het overbrengen van de spullen van de oude naar de nieuwe locatie is voor veel mensen een flinke klus, ze hebben de juiste verhuisspullen niet in huis of hebben er geen tijd voor. Bespaar uzelf veel werk en kies ervoor om uw verhuizing uit te besteden. Wilt u ook stressvrij en op een prettige manier verhuizen in, vanuit of naar Schagen? IBS Europe helpt u graag.

Offerte aanvragen

Verhuizen in Schagen met een verhuisbedrijf

U wilt dat alles rondom uw verhuizing in Schagen goed is geregeld. Dankzij een professioneel verhuisbedrijf zoals IBS Europe kunt u daarvan op aan. Wij beschikken over de juiste materialen zoals verhuiswagens, verpakkingsmateriaal en verhuisliften. Daarnaast hebben wij goede vakmensen in huis, die van uw verhuizing in Schagen een succes maken.

Voorafgaand aan de verhuizing stellen we samen met u een verhuisplan op. We bekijken de situatie en welke spullen er verhuisd moeten worden. In het plan verwerken we al deze punten, daarbij nemen we ook uw wensen mee. Dankzij het verhuisplan weet iedereen precies wat er moet gebeuren en wat we kunnen verwachten. Hierdoor zal de verhuizing in Schagen soepel en snel verlopen. Wij zorgen ervoor dat u snel en goed kunt verhuizen.

Complete verhuizing in Schagen

U kunt uw eigen verhuizing samenstellen bij IBS Europe. Kies zelf wat het beste bij u past. Wij kunnen de verhuizing in Schagen van A tot Z voor u verzorgen. Denk daarbij naast het vervoeren van de inboedel ook aan het inpakken en demonteren. Maar het is ook mogelijk om ons alleen het vervoer van de meubels te laten doen. De keuze is aan u. Verhuis in Schagen volledig naar uw wens!

Offerte aanvragen

Offerte opvragen

Iedere verhuizing is anders. Wilt u weten wat uw verhuizing in Schagen bij verhuisbedrijf IBS Europe gaat kosten? Vraag een offerte aan via de website. Vul het formulier zo volledig mogelijk zodat wij een goede en vrijblijvende offerte voor u kunnen maken.

Offerte aanvragen

Heeft u nog vragen? Bel dan naar 0226 – 357 390. Wij helpen u graag verder!

Handyman

Handyman

Zelf geen tijd/mogelijkheid om uw meubels, de gordijnrails of andere zaken te (de-)monteren? Maak gebruik van onze Handyman-service!

Opslag

Opslag

Gaat u eerder uit uw bestaande woning dan dat u de nieuwe kunt betrekken? Dan zorgen wij voor de veilige opslag van uw inboedel.

Richtprijzen

Richtprijzen

Wilt u een idee krijgen wat een verhuizing kost? Klik dan verder, wij geven een helder inzicht welke kosten u kunt verwachten bij een bepaald type verhuizing.

Vacatures

Vacatures

Heb jij een dienstbare instelling en een rijbewijs? Kijk dan verder of wij misschien een leuke baan voor je hebben.

Projecten/Nieuws

Nieuwe lid van de familie!

Onlangs werd ons 'wagenpark' uitgebreid met een nieuw gezinslid. Dit keer een geheel nieuwe (meubel-)bakwagen!

Verhuizing Wooncompagnie

Woningcorporatie ‘Wooncompagnie’ beleeft een grote reorganisatie: de inhoud van het hoofdkantoor in Hoorn wordt verdeeld over twee andere vestigingen in Schagen en Purmerend.

Dun Yong Food Service

Dun Yong Foodservice, een sterk groeiende groothandel in Aziatische foodproducten, was duidelijk ‘uit z’n jasje’ in het Foodcenter in Amsterdam-West gegroeid. Samen met collega-verhuizer P.A. van Rooyen Topmovers hebben wij de ingrijpende verhuizing naar Amsterdam Sloterdijk gerealiseerd.

Bekijk alles

Klanten vertellen

Van Den Haag naar Spanbroek

Na bijna ons hele leven in de Haagse regio gewoond te hebben, zijn we onlangs verhuisd van Voorburg naar Spanbroek. Voor ons was dat een hele stap om in zo’n nieuwe omgeving te gaan wonen. We zijn van…

Verhuizing naar Schüller (D)

Professioneel op alle fronten! Op elk moment gedurende het hele proces een goede en vriendelijke communicatie. We zijn blij dat we voor jullie hebben gekozen.

Bel me terug
x

Bel me terug

Laat je naam en telefoonnummer achter en we bellen je zo snel mogelijk terug!

Ik ga akkoord met het privacystatement