Bel me terug

Bel me terug

Laat je naam en telefoonnummer achter en wij bellen je terug.

Hulp bij verhuizen in Schagen

Bent u op zoek naar hulp voor uw verhuizing in Schagen? Verhuisbedrijf IBS Europe staat voor u klaar. Onze verhuizers hebben veel ervaring en weten precies hoe zij uw inboedel op een veilige, goede en snelle manier kunnen verhuizen. Het overbrengen van de spullen van de oude naar de nieuwe locatie is voor veel mensen een flinke klus, ze hebben de juiste verhuisspullen niet in huis of hebben er geen tijd voor. Bespaar uzelf veel werk en kies ervoor om uw verhuizing uit te besteden. Wilt u ook stressvrij en op een prettige manier verhuizen in, vanuit of naar Schagen? IBS Europe helpt u graag.

Offerte aanvragen

Verhuizen in Schagen met een verhuisbedrijf

U wilt dat alles rondom uw verhuizing in Schagen goed is geregeld. Dankzij een professioneel verhuisbedrijf zoals IBS Europe kunt u daarvan op aan. Wij beschikken over de juiste materialen zoals verhuiswagens, verpakkingsmateriaal en verhuisliften. Daarnaast hebben wij goede vakmensen in huis, die van uw verhuizing in Schagen een succes maken.

Voorafgaand aan de verhuizing stellen we samen met u een verhuisplan op. We bekijken de situatie en welke spullen er verhuisd moeten worden. In het plan verwerken we al deze punten, daarbij nemen we ook uw wensen mee. Dankzij het verhuisplan weet iedereen precies wat er moet gebeuren en wat we kunnen verwachten. Hierdoor zal de verhuizing in Schagen soepel en snel verlopen. Wij zorgen ervoor dat u snel en goed kunt verhuizen.

Complete verhuizing in Schagen

U kunt uw eigen verhuizing samenstellen bij IBS Europe. Kies zelf wat het beste bij u past. Wij kunnen de verhuizing in Schagen van A tot Z voor u verzorgen. Denk daarbij naast het vervoeren van de inboedel ook aan het inpakken en demonteren. Maar het is ook mogelijk om ons alleen het vervoer van de meubels te laten doen. De keuze is aan u. Verhuis in Schagen volledig naar uw wens!

Offerte opvragen

Iedere verhuizing is anders. Wilt u weten wat uw verhuizing in Schagen bij verhuisbedrijf IBS Europe gaat kosten? Vraag een offerte aan via de website. Vul het formulier zo volledig mogelijk zodat wij een goede en vrijblijvende offerte voor u kunnen maken.

Offerte aanvragen

Heeft u nog vragen? Bel dan naar 0226 – 357 390. Wij helpen u graag verder!

Wat vinden onze klanten?

5
Frank Schuitenmaker
Frank Schuitenmaker
Ons bedrijf is zeer vakkundig verhuisd. Tussendoor zijn onze spullen eerst nog opgeslagen. Fijn dat dit allemaal door 1 partij kon worden uitgevoerd.… Meer
Ons bedrijf is zeer vakkundig verhuisd. Tussendoor zijn onze spullen eerst nog opgeslagen. Fijn dat dit allemaal door 1 partij kon worden uitgevoerd. We kunnen er de komende jaren in onze nieuwe locatie weer volledig tegenaan. Bedankt voor jullie goede zorgen. Minder
Kees Vriend
Kees Vriend
Wij hebben IBS ingehuurd voor onze verhuizing. Geweldig team. Werken zeer professioneel en denken vooral in oplossingen.
Arnaud Zuurbier
Arnaud Zuurbier
Top bedrijf. Goeie service, nette afwikkeling en vriendelijk personeel. Mijn spulletjes zijn netjes verhuist.
Frank Schuurman
Frank Schuurman
Goede communicatie, vanuit de opslag naar ons nieuwe huis. Scherpe offerte en leuk team van verhuizers. Slimme aanpakkers.
Ren S
Ren S
Top bedrijf!