Bel me terug

Bel me terug

Laat je naam en telefoonnummer achter en wij bellen je terug.

Verhuizen Hoorn

Gaat u binnenkort verhuizen en bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in Hoorn? Kies voor de professionele en betrouwbare verhuisservice van IBS Europe. Voor iedere verhuizing hebben wij de juiste oplossing. Wij verzorgen ervoor dat het verhuizen in Hoorn soepel en snel verloopt. Zo kunt u met een prettig gevoel en zorgeloos verhuizen.

Offerte aanvragen

Stressvrij verhuizen van of naar Hoorn dankzij verhuisbedrijf IBS Europe

Verhuizen is een grote gebeurtenis en een flinke klus. U wilt dat uw verhuizing van of naar Hoorn soepel verloopt. Bespaar veel tijd en moeite door de verhuizing uit te besteden aan professioneel verhuisbedrijf zoals IBS Europe. Onze vakmensen staan voor u klaar. Wij hebben alle materialen en middelen in huis om het verhuizen in Hoorn tot in de puntjes te regelen.

Voorafgaand aan de verhuizing plannen wij een afspraak met u in. Tijdens de afspraak stellen we samen met u een verhuisplan samen. Daarin nemen we alle wensen en details van de verhuizing op. Dankzij het verhuisplan kunt u snel, eenvoudig en zonder zorgen verhuizen. Verhuisbedrijf IBS Europe denkt de verhuizing van A tot Z uit en zorgt ervoor dat er op de dag van het verhuizen niks mis kan gaan.

Verhuizen Hoorn volledig uitbesteden

Laat het zware werk van de verhuizing over aan de specialisten van IBS Europe. U kunt het volledige verhuizen in Hoorn aan ons uitbesteden. Van het inpakken, tot het voorzichtig vervoeren van uw spullen en van het uitpakken tot monteren van meubels; u kunt voor het complete pakket bij ons terecht. Het voorzichtig vervoeren van al uw kostbare spullen en meubels kunt u overlaten aan de ervaren en betrouwbare verhuizers van IBS Europe.

Ook mensen die op leeftijd of slecht ter been zijn helpen wij verder. Wij bieden speciale seniorenverhuizingen aan die afgestemd zijn op de wensen en behoefte van senioren. Persoonlijke aandacht staat hierbij centraal. IBS Europe biedt voor dit soort verhuizingen extra ondersteuning. Wij nemen graag alle zorg uit handen.

Kosten verhuizen Hoorn

Kies voor gemak tijdens het verhuizen in Hoorn en ga voor de verhuisservice van IBS Europe. Iedere verhuizing is anders en daarom raden wij u aan om een offerte aan te vragen via onze website. Vul alle gegevens zo duidelijk mogelijk in. Op basis van de gegevens kunnen wij een op maat gemaakte en scherp geprijsde offerte voor u maken.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over verhuizen in Hoorn? Maak gebruik van het contactformulier of bel naar 0226-35 73 90.

Wat vinden onze klanten?

5
Frank Schuitenmaker
Frank Schuitenmaker
Ons bedrijf is zeer vakkundig verhuisd. Tussendoor zijn onze spullen eerst nog opgeslagen. Fijn dat dit allemaal door 1 partij kon worden uitgevoerd.… Meer
Ons bedrijf is zeer vakkundig verhuisd. Tussendoor zijn onze spullen eerst nog opgeslagen. Fijn dat dit allemaal door 1 partij kon worden uitgevoerd. We kunnen er de komende jaren in onze nieuwe locatie weer volledig tegenaan. Bedankt voor jullie goede zorgen. Minder
Kees Vriend
Kees Vriend
Wij hebben IBS ingehuurd voor onze verhuizing. Geweldig team. Werken zeer professioneel en denken vooral in oplossingen.
Arnaud Zuurbier
Arnaud Zuurbier
Top bedrijf. Goeie service, nette afwikkeling en vriendelijk personeel. Mijn spulletjes zijn netjes verhuist.
Frank Schuurman
Frank Schuurman
Goede communicatie, vanuit de opslag naar ons nieuwe huis. Scherpe offerte en leuk team van verhuizers. Slimme aanpakkers.
Ren S
Ren S
Top bedrijf!