Bel me terug

Bel me terug

Laat je naam en telefoonnummer achter en wij bellen je terug.

Hulp bij verhuizen in Hoorn

Bij verhuizen komt nogal wat kijken. Niet alleen het inpakken van spullen, maar ook het overbrengen van de spullen en de juiste verhuismiddelen zijn van belangrijke onderdelen van een verhuizing. Schakel daarom een professioneel verhuisbedrijf uit Hoorn in. De verhuizers van IBS Europe helpen bij uw verhuizing in Hoorn. Kunt u wel wat extra handen en hulp gebruiken? Dankzij onze verhuisservice kunt u stressvrij en snel verhuizen.

Offerte aanvragen

Voor iedere verhuizing in Hoorn de juiste oplossing

Voor IBS Europe is geen verhuizing te gek. Dankzij onze jarenlange ervaring en onze vakmensen kunnen wij iedere verhuizing in Hoorn goed begeleiden. Wij hebben niet alleen de juiste mensen in huis, maar beschikken ook over goed materiaal. U kunt bij ons terecht voor een complete verhuizing, maar ook voor enkel het vervoer van grote stukken. Wilt u volledig ontzorgt worden? Kies dan voor de all-in-verhuizing waarbij wij niet alleen uw spullen inpakken en verhuizen, maar ook het uitparkwerk, montagewerk en computer- en kabelwerkzaamheden kunnen uitvoeren. U kunt bij verhuisbedrijf IBS Europe uit Hoorn zelf uw verhuizing samenstellen. Uiteraard adviseren wij u graag.

Uw verhuizing in Hoorn verloopt op rolletjes

Laat u uw verhuizing in Hoorn over aan de verhuizers van IBS Europe, dan weet u zeker dat deze soepel en snel verloopt. Voorgaand aan de verhuizing komen we bij u langs om de situatie te inventariseren. We bespreken uw wensen en de mogelijkheden. Op basis daarvan stellen we een verhuisplan op. Dankzij dit verhuisplan weet iedereen wat er precies moet gebeuren op de dag van de verhuizing. Hierdoor kan IBS Europe u garanderen dat uw verhuizing in Hoorn op rolletjes verloopt en kunt u zonder stress verhuizen naar uw nieuwe woning.

Kosten verhuizing Hoorn

Bij een verhuizing komen kosten kijken. Maar het bespaart u op veel tijd, stress en aanschaf van verhuismateriaal. Bent u benieuwd wat uw verhuizing in Hoorn gaat kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen via 0226 – 35 73 90.