Bel me terug

Bel me terug

Laat je naam en telefoonnummer achter en wij bellen je terug.

Kosten verhuizing Heerhugowaard

Wanneer u kiest voor het professionele verhuisbedrijf IBS Europe, dan bespaart u zichzelf een hoop tijd en moeite. Maar er hangen uiteraard wel kosten vast aan het uitbesteden van uw verhuizing. De kosten voor uw verhuizing in Heerhugowaard zijn afhankelijk van het soort verhuizing. Er zijn een aantal factoren die de kosten van een verhuizing beïnvloeden:

  • De grootte van de verhuizing;
  • Transportkosten;
  • Reisafstand;
  • Toegankelijkheid van uw oude en nieuwe woning;
  • Pakt u de spullen zelf in of laat u dat door IBS Europe verzorgen?;
  • Op welke dag u wilt verhuizen.

Offerte aanvragen

Richtprijs voor verhuiskosten Heerhugowaard

Bij verhuizen komt veel kijken. Wanneer u zo goedkoop mogelijk wilt verhuizen, dan kunt u op kosten besparen door de verhuizing volledig zelf te regelen. Dit houdt in dat u zelf alle spullen naar uw nieuwe woning in Heerhugowaard moet overbrengen en ook alles zelf moet inpakken en vervoeren. Hier komen nog kosten bij voor het huren van een verhuisbus en ander verhuismateriaal.

Kies voor een stressloze verhuizing en geef het veilig uit handen aan verhuisbedrijf IBS Europe. Wij zorgen ervoor dat uw verhuizing soepel en ontspannen verloopt. U kunt voor diverse soorten verhuizen bij ons terecht. U bepaalt zelf welk werk u door ons laat uitvoeren en houdt daarmee zelf de kosten in handen.

Offerte aanvragen voor verhuiskosten Heerhugowaard

Bent u benieuwd naar de exacte kosten voor uw verhuizing in Heerhugowaard? Via onze website kunt u een offerte aanvragen. Vul het formulier zo compleet mogelijk in. Op basis van uw informatie maken wij een offerte op.

Offerte aanvragen

Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u meer informatie? Bel naar 0226 – 35 73 90. Verhuisspecialist IBS Europe helpt u graag verder!