ICT-verhuizing

Een essentieel onderdeel van het verhuisproces dat in alle drukte vaak wordt vergeten of wordt weggecijferd is de verhuizing van ICT. Alle kabels moeten goed worden aangesloten en de kwetsbare ICT-omgeving moet veilig worden verhuisd. IBS Europe heeft veel ervaring met ICT-verhuizingen. Onze verhuizers doen meer dan alleen het inpakken en verhuizen van de apparatuur, maar ondersteunt ook bij het aansluiten van de ICT in het nieuwe bedrijfspand. IBS Europe neemt de ICT volledig mee in de verhuisplanning en zorgt voor een zorgvuldige afwerking. Denk hierbij aan computers, servers, printers en internetkabels.

Offerte

Uw ICT-verhuizing volledig ontzorgd door IBS Europe

De ICT is in veel gevallen het hart van een bedrijf. Het zorgt ervoor dat werkzaamheden goed uitgevoerd kunnen worden en u wilt dat deze werkzaamheden niet te lang worden onderbroken tijdens uw bedrijfsverhuizing. IBS Europe zorgt ervoor dat de ICT-verhuizing snel en soepel verloopt. Wij bereiden de verhuizing technisch goed voor en zorgen ervoor dat de ICT op de nieuwe werkplek weer goed functioneert. Onze verhuizers koppelen de apparatuur af op de oude werkplek en sluiten deze vakkundig weer aan op de nieuwe werkplek. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis kunt u dit met vertrouwen uitbesteden aan IBS Europe.

Zorgvuldig en precies

IBS Europe stemt de ICT-verhuizing af met uw ICT-afdeling. We stellen een goed verhuisplan op en zorgen ervoor dat er geen onnodige risico’s worden genomen. Onze vakmensen gaan zorgvuldig en precies aan het werk. Laat uw ICT-verhuizing door IBS Europe verzorgen. Wij zorgen ervoor dat uw medewerkers direct na de verhuizing weer aan de slag kunnen en dat het bedrijf weer snel kan draaien.

Wilt u weten wat IBS Europe voor u kan betekenen op het gebied van ICT-verhuizing? Wij staan graag voor u klaar. Vul ons offerteformulier in en wij nemen contact met u op. Liever een telefonisch gesprek? Geen probleem. U kunt ons bereiken via 0226 35 73 90.

Bel me terug
x

Bel me terug

Laat je naam en telefoonnummer achter en we bellen je zo snel mogelijk terug!

Ik ga akkoord met het privacystatement