Handyman bedrijven

Bent u op zoek naar een extra hulp voor uw zakelijke verbouwing of verhuizing? Maak kennis met de handyman-service van IBS Europe. Onze vakmensen nemen u het werk uit. Alle werkzaamheden die komen kijken voor, tijdens en na een verhuizing of verbouwing kunnen wij voor u verzorgen. Klussen waar u zelf niet aan toe komt of die u liever uitbesteedt pakken wij voor u op met onze handyman-service.

Offerte

Gemak voor, tijdens en na uw bedrijfsverhuizing

Bij een bedrijfsverhuizing komt veel kijken. Bij IBS Europe begrijpen wij dat u wel wat extra handen kunt gebruiken. Voorkom stress en kies voor gemak door onze onze handyman-service in te schakelen. U kiest dan voor een volledig dienstenpakket tegen een aantrekkelijk tarief. Van vakmensen tot de juiste gereedschap; IBS Europe heeft alles in huis voor al uw klussen en werkzaamheden.

Wat kunt u verwachten van onze handyman-service?

Vakmanschap, ontzorgen en efficiëntie is waar onze handyman-service voor bedrijven voor staat. De werkzaamheden worden afgestemd op uw wensen en behoeften. U kunt de handyman-service inzetten voor datgene waar u behoefte aan heeft. Dit kan tijdelijk of op reguliere basis worden aangeboden. Onze ervaren vakmannen staan met veel zorg en aandacht voor u klaar. Leun achterover en laat het werk aan ons over.

Wat kun u verwachten van onze handyman-service? Hieronder een opsomming van mogelijke werkzaamheden:

  • Intern verhuizen van werkplekken en kasten
  • Bureaus verstellen
  • Verplaatsen en monteren van stellingkasten
  • Kleine reparaties verzorgen (bijv. aan meubilair. Denk hierbij aan slotjes van kasten en wieltjes van bureaustoelen)
  • Inrichten van vergaderruimtes
  • Whiteboards en schilderijen ophangen
  • Bevoorrading kopieermachines
  • Extra ICT-ondersteuning/kabelmanagement

Wilt u zonder zorgen uw bedrijf verhuizen? IBS Europe en haar vakmannen helpen graag. Neem voor meer informatie contact op via 0226 – 357390 of vraag direct een offerte aan.

Bel me terug
x

Bel me terug

Laat je naam en telefoonnummer achter en we bellen je zo snel mogelijk terug!

Ik ga akkoord met het privacystatement