Bedrijfspand bezemschoon opleveren

Een particuliere verhuizing gaat vaak gepaard met het bezemschoon opleveren van de woning. Maar ook bij een bedrijfsverhuizing is dit nodig. Het kantoor- of bedrijfspand moet spik en span worden opgeleverd. Ook met deze klus kan IBS Europe u ondersteunen. Wij maken het opleveren van uw bedrijfspand gemakkelijk en zorgen ervoor dat het pand er goed uit ziet voor de oplevering. Ons team aan vakmensen heeft ruime ervaring en kan u met verschillende diensten ondersteunen. Denk hierbij aan het schoonmaken van het pand, maar ook aan kleine herstelwerkzaamheden.

Offerte

IBS Europe doet meer

Bezemschoon betekent meer dan alleen simpelweg een bezem door het pand halen. Herstelwerkzaamheden behoren ook tot deze klus, net als het verwijderen van vloerbedekking. Het is van groot belang dat het proces volgens een goede planning uitgevoerd wordt. Laat deze klus aan IBS Europe over en u hoeft zich geen zorgen te maken over extra werk.

Onze diensten bestaan onder meer uit:

  • Kleine herstelwerkzaamheden;
  • Verwijderen schroeven en spijkers;
  • Verwijderen van vloerbedekking, tapijten, kabels en tussenwanden;
  • Verwijderen van achtergebleven meubilair of kantoorinventaris. Dit brengen we naar de stort of de kringloopwinkel;
  • Bruikbare spullen overdragen aan de kringloopwinkel;
  • Afvalscheiding en recycling;
  • Tijdelijke en langdurige opslag van inventaris.


Meer informatie?

Wilt u een 100% bezemschoon opgeleverd bedrijfspand? IBS Europe regelt het voor u en doet daarnaast nog veel meer. Neem contact met ons op om uw wensen en behoeften door te nemen. Bel naar 0226 35 73 90 of vul direct het offerteformulier in. 

Bel me terug
x

Bel me terug

Laat je naam en telefoonnummer achter en we bellen je zo snel mogelijk terug!

Ik ga akkoord met het privacystatement