Nieuwe opslag Obdam

IBS Europe heeft onlangs een nieuwe opslag van maar liefst 250 m2 geopend in Obdam. Om dit te vieren hebben wij een mooie aanbieding* voor u:

Kiest u voor opslag in onze nieuwe opslagruimte dan krijgt u de eerste maand 1 opslagkist met een grootte van 10m3 en ter waarde van €59,50 gratis! Wacht niet langer en profiteer nu van deze mooie aanbieding.

Offerte aanvragen

Veilige opslag van uw inboedel

Gaat u verhuizen of verbouwen? Dan wilt u uw inboedel op een veilige en goede plek opslaan. De opslagruimte van IBS Europe voldoet aan alle eisen. De ruimte is goed beveiligd en beschikt over een klimaatbeheersysteem. Zo weet u zeker dat uw inboedel in goede staat blijft. U kunt uw inboedel voor een langere tijd in onze opslagruimte in Obdam opslaan. Maak nu gebruik van de aanbieding* en sla de eerste maand uw inboedel in een opslagkist van 10m3 gratis op.

Offerte aanvragen

Opslag biedt de uitkomst

Wanneer u niet direct alle spullen mee kunt nemen naar uw nieuwe woning of gaat verbouwen biedt opslag de uitkomst. In deze situaties is opslag van de inboedel een goede oplossing:

  • U gaat verbouwen, de vloer behandelen of de woning schilderen. In dat geval staan meubels en andere spullen in de weg en wilt u dat deze niet beschadigen. Sla daarom uw spullen op in onze opslag.
  • U gaat uw huidige woning uit, maar kunt uw nieuwe woning nog niet in. Om die tijd te overbruggen kunt u uw inboedel veilig opslaan in de opslag van IBS Europe.
  • U verhuurt uw huis en wilt persoonlijke spullen veilig opslaan. Wij helpen u hier graag bij.
  • U gaat kleiner wonen, maar wilt een aantal spullen die in uw nieuwe woning niet passen toch bewaren. Wij zorgen ervoor dat uw spullen goed bewaard blijven in onze opslag.

Opslag van IBS Europe

Wilt u uw spullen opslaan? IBS Europe regelt het voor u. Neem contact met ons op of vraag een offerte aan. Tot 30 september kunt u gebruik maken van onze openingsactie. De eerste maand betaalt u niks voor 1 opslagkist met een grootte van 10m3. Reserveer nu uw plek in onze nieuwe opslag in Obdam!

Offerte aanvragen

*Deze aanbieding is geldig tot 30 september 2021.

Bel me terug
x

Bel me terug

Laat je naam en telefoonnummer achter en we bellen je zo snel mogelijk terug!

Ik ga akkoord met het privacystatement